Αποστολές

 6 σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές:

  1. Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται χωρίς μεταφορικά, εφόσον η συνολική αξία της παραγγελίας είναι άνω των 49,00€ και το συνολικό βάρος δεν ξεπερνά τα 3 κιλά και ο όγκος δεν ξεπερνά το μέγεθος ενός κουτιού παπουτσιών.Σε αυτη την περίπτωση, δηλαδή παραγγελία άνω των 49€  αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής αντικαταβολή το κόστος ειναι 1,50€. Για αγορές κάτω των 49,00€ υπάρχει ένα μικρό κόστος 2.40 για τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό. Για παραγγελίες άνω των 100€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής. 
  2. Τα είδη που εχουν εγγύηση ειναι υπογεγραμμένη από εμάς και ισχύει με την απόδειξη αγοράς!
  3. Οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε ποικίλουν ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις του εμπορεύματος. Η πλειοψηφική αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελληνίως χρησιμοποιώντας την εταιρία  Courier Center προσφέροντας στον αγοραστή ταχεία εξυπηρέτηση και χαμηλά κόστη παραλαβής των προϊόντων.(2,40€ μεταφορικά και 1,50€ αντικαταβολή). 
  4. Ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα Αστικά κέντρα, και 1-3 εργάσιμες για τα Νησιά και Δυσπρόσιτες περιοχές. Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές καθώς επίσης και σε περιόδους υψηλής κίνησης.
  5. Στην περίπτωση που η παραγγελία περιέχει παιδικά καρότσια, πάρκα, πάνες ενηλίκων, πάνες για μωρά και άλλα ογκώδη προϊόντα ή δέματα άνω των 3 κιλών η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία Intralink που ειδικεύεται στα ογκώδη και βαριά δέματα για αυτό ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ανέρχεται στις 2-4 εργάσιμες ημέρες.Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια σταθερή χρέωση που ανέρχεται στα 5€ ΜΟΝΟ εξαιτίας του μεγάλου όγκου ή το βάρους των προιόντων αυτών. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα ενημερώνεστε από το τμήμα εξυπηρέτησης.

 

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του feelhealthy.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.